Het is tijd voor een gloednieuwe TopGear, deze zondag om 21.00 uur op BBC2! In aflevering 6 van dit seizoen test Jeremy de Lexus RC F, die beduidend méér kan dan je zou verwachten van een merk met showrooms vol hybrides (oké, en een supercar).

Daarnaast krijgt Richard een horloge met een noodzender om z'n pols, waarna hij gedropt wordt in de afgelegen en bevroren wildernis van Canada. Het activeren van de noodzender zou normaal gezien een team van getrainde reddingswerkers oproepen; in dit geval komt het signaal terecht bij Jeremy en James. Die prompt met tegenzin koers zetten in de juiste richting en met twee speciaal uitgeruste pick-ups aan een episch avontuur beginnen om hun collega te redden.

Te gast in de schappelijk geprijsde Astra is deze week actrice Gillian Anderson, die je – als je oud genoeg bent om je de inbelgeluidjes 14k4-modems nog te herinneren – wellicht het beste kent als FBI-agent Dana Scully uit The X-Files.

Kijken dus: zondagavond, 21.00 uur, BBC2! Of check de herhaling op maandagavond om 20.00 uur op dezelfde zender. Veel plezier en goed weekend!

Reacties