Het is tijd voor aflevering 2 van het nieuwste TopGear-seizoen, deze vrijdagavond op Veronica!

Deze week geen ondersteboven rollende Opel Corsa's, maar heel iets anders: Richard rijdt door Italië met de nieuwste Italiaanse droomauto, de Alfa Romeo 4C. Jeremy daagt hem uit voor een race, tegen een vreemd soort quad. Kansloos? Misschien. Maar misschien ook niet.

Ook deze aflevering: Clarksons spectaculairste van het seizoen, de McLaren P1, die hij op het Belgische circuit van Spa-Francorchamps aan de tand voelt. Hoe doet deze hypercar het – met zijn honderden pk's en meer elektronica dan zo'n beetje alle spaceshuttles bij elkaar – als hij geconfronteerd wordt met dat oh zo typische Benelux-verschijnsel: regen?

James gaat op bezoek op de militaire basis Camp Bastion in Afghanistan om te zien hoe een en ander in zijn werk gaat als het aankomt op de enorme hoeveelheden legervoertuigen van het Britse leger – het grootste aantal dat ze uitzonden sinds de Tweede Wereldoorlog.

In de schappelijk geprijsde Opel Astra stapt deze week acteur Tom Hiddleston, bekend van zijn rol als Loki in Thor, The Avengers en War Horse. En wat denk je: ook hier regent het. Je zult begrijpen dat er voor zijn rondetijd dan ook aardig wat oefening nodig was; bekijk onze blik achter de schermen hieronder maar, en vergeet niet: vanavond, 20.30 uur, TopGear op Veronica!

P.S. Ook het Belgische Canvas gaat binnenkort het nieuwste TopGear-seizoen uitzenden: vanaf 21 april iedere maandagavond om 20.40 uur!

 


Reacties