Nieuwsgierig waar je de komende dagen moet zijn voor je dosis TopGear? Check ons wekelijkse overzicht!

Normaal gezien zendt Veronica op vrijdagavond twee TopGear-afleveringen uit, maar deze week is het er maar één: aflevering 4 uit seizoen 11 om precies te zijn, om 21.25 uur. Jeremy test de adembenemend mooie Alfa Romeo 8C Competizione, en racet met een Nissan GT-R door Japan terwijl Richard en James hem met de razendsnelle kogeltrein proberen te verslaan.

De BBC onderhoudt je op zaterdag en zondag met twee uitzendingen van TopGear. Zaterdagavond om 21.00 uur moet je bij BBC3 zijn: daar zie je een aflevering uit seizoen 14, waarin Jeremy de Audi R8 V10 tegenover de Chevrolet Corvette ZR1 zet, en de drie heren een poging doen om hun eigen elektrische auto te bouwen. Het resultaat: de inmiddels beroemde en beruchte Hammerhead Eagle i-Thrust.

Zondagavond kun je om 20.30 uur afstemmen op BBC2 voor een herhaling uit het meest recente seizoen. Jeremy, Richard en James rijden met drie lichtgewicht auto’s – de KTM X-Bow, de Caterham R500 en de Morgan 3Wheeler – op het circuit van Donington Park. Ook zet Jeremy twee bizarre auto-achtige creaties met vliegtuigmotoren naast elkaar.

Maandagmiddag kun je afkoelen van je weekend met een TopGear-aflevering op Canvas omstreeks 15.00 uur. Welke precies, dat weten we nog niet.

Wil je weten waar en wanneer je TopGear doorgaans op tv kunt verwachten, hou dan deze pagina in de gaten. Of neem een kijkje in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Reacties