Nieuwsgierig waar je de komende dagen moet zijn voor je dosis TopGear? Check ons wekelijkse overzicht!

Vrijdagavond zendt Veronica om 21.30 uur de Botswana Special uit. Via internet hebben Jeremy, Richard en James elk een oude auto gekocht waarmee ze de wildernis van Afrika moeten trotseren. James speelt het op safe met een bejaarde Mercedes E-klasse, Richard koopt een Opeltje uit z’n kindertijd (Oliver!) en Jeremy houdt wel van een gokje: hij kiest een Lancia Beta. Om 23.05 uur volgt een gewone TopGear-aflevering, alleen is het uitzendschema van Veronica onlangs gewijzigd en weten we nu niet precies welke. Laat je verrassen, zouden we zeggen…

Zaterdag zie je om 21.00 uur een aflevering uit het meest recente TopGear-seizoen op BBC3. Jeremy en James reizen af naar China om daar de lokale auto-industrie onder de loep te nemen. Richard doet precies het tegenovergestelde en gaat naar de Verenigde Staten om zich onder te dompelen in de wereld van NASCAR.

Maandagmiddag kun je even na 15.00 uur bij Canvas terecht voor een aflevering uit seizoen 14. Richard test de extreme Lexus LF-A terwijl Jeremy probeert om de kosten voor de BBC wat te drukken met een extra goedkoop gemaakte BMW X6-review. James rijdt in de Vauxhall Insignia VXR (Opel Insignia OPC) en babbelt ondertussen met de dame die de Britse verkeersborden ontwierp.

Maandagavond trakteert BBC3 je wederom op een aflevering uit seizoen 18: James test hierin de Vauxhall Corsa VXR (Opel Corsa OPC) en de nieuwe Fiat Panda, terwijl Jeremy en Richard een auto-achtervolging voor de nieuwe film The Sweeney proberen op te nemen.

Wil je weten waar en wanneer je TopGear doorgaans op tv kunt verwachten, hou dan deze pagina in de gaten. Of neem een kijkje in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Advertentie

Reacties

Advertentie