In deze druilerige decembermaand blijf je natuurlijk lekker binnen zitten, dus komt het goed uit dat er weer een weekend vol TopGear op je wacht!

Vrijdagavond om 20.20 uur heeft Veronica de Polar Special voor je, waarin Jeremy en James in een Toyota pick-up naar de noordpool proberen te rijden; iets wat nog niet eerder met een auto was gedaan. Richard maakt dezelfde reis, maar dan met een hondenslee.

Om 21.25 uur zie je vervolgens een aflevering uit seizoen 12, waarin Jeremy de Lexus IS-F met de BMW M3 vergelijkt en Richard een race met stadsbussen organiseert om erachter te komen welk exemplaar het meest geschikt is voor de Londense binnenstad. Ook racen Richard en James tegen elkaar met een Ferrari Daytona en een speedboat.

De BBC heeft dit weekend twee specials voor ons klaarstaan. Zaterdagavond om 20.05 uur zie je op BBC2 het avontuur in Vietnam, waarbij de heren op tweewielers van het zuiden naar het noorden van het land proberen te reizen. Zondag om 20.50 uur, op BBC2 en BBC HD, volgt de Amerikaanse supercar-roadtrip: met de Mercedes SLS AMG, de Porsche 911 GT3 RS en de Ferrari 458 Italia reizen onze vrienden langs de oostkust van de VS.

Maandagavond sluit Canvas het feestje af met een aflevering uit seizoen 17. Hierin zie je Jeremy in foute ’70s-kleding langskomen in een Jensen Interceptor, en in een Lotus T125 formule-racer. Ook vernielen de heren een complete woonwijk met sloopmachines die ze zelf maakten uit oude legerspullen. Plezier gegarandeerd.

Wil je geen minuut van TopGear op je tv missen, hou dan deze pagina in de gaten voor de meest recente uitzendtijden. Goed weekend!

Reacties