Nieuwsgierig waar je de komende dagen moet zijn voor je dosis TopGear? Check ons wekelijkse overzicht!
 
Veronica is even gestopt met het uitzenden van TopGear. In december staan er een paar specials op het programma, en begin volgend jaar zullen ze al vrij snel na de BBC het nieuwe seizoen vertonen. Tot die tijd kun je je op het gebruikelijke tijdstip op vrijdagavond – rond 21.30 uur – vermaken met Richard Hammond’s Crash Course, waarin Richard leert om de meest vreemde voertuigen te besturen.
 
Zaterdagavond om 21.00 uur kun je bij BBC3 kijken naar een aflevering uit seizoen 15. Jeremy, Richard en James willen bewijzen dat Britse sportauto’s onterecht van de markt zijn verdreven door snelle hatchbacks. Dat ze eigenlijk helemaal zo slecht niet waren. En dus trekken ze eropuit met een oude Jensen-Healey, een Lotus en een TVR om hun gelijk te bewijzen. Ook test Jeremy de Ferrari 458 Italia, en is Jeff Goldblum te gast.
 
Zondagavond om 21.00 uur wordt op BBC HD de James Bond Special herhaald. Richard staat stil bij het vijftigjarig bestaan van de Bond-films, en natuurlijk de daarbij behorende, met gadgets overladen Bond-auto’s. Lees hier meer.
 
Ook Canvas heeft even een stop gezet op de TopGear-uitzendingen, dus helaas is de keuze dit weekend vrij beperkt. Gelukkig kun je altijd nog terecht in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

 

Advertentie

Reacties

Advertentie