Een weekendje vol TopGear wacht op je. Hoe, wie, waar, wat, wanneer? Lees het hier!

Vrijdagavond zie je op Veronica weer twee afleveringen uit een eerder seizoen. Om 20.20 uur zet Richard twee droomauto’s uit het verleden, de Ferrari F40 en de Porsche 959, tegenover elkaar, gaat James naar NASA om met een maanwagentje te rijden, en racet Jeremy tegen de zon (jawel)  met een Jaguar XJ. Om 21.25 uur zie je Michael Schumacher in onze studio, en organiseren Jeremy, Richard en James een typische TopGear-race, maar dan wel een waarbij ze zestig jaar terug in de tijd gaan.

Zaterdagavond kun je om 21.30 uur bij BBC3 terecht, mocht je de TopGear-aflevering van vorige week gemist hebben. Je weet wel, die waarin James met de Opel Corsa OPC Nürburgring Edition en de Fiat Panda rijdt, en Jeremy en Richard een autoachtervolging voor een speelfilm proberen op te nemen.

Zondagavond is het dan zo ver: aflevering 4 van seizoen 18, gloedjenieuw, zie je om 21.00 uur op BBC2 en BBC HD! James reist af naar Florida om de Fisker Karma te testen, samen met AC/DC-zanger Brian Johnson. De Ferrari FF en de Bentley Continental V8 – twee vierwielaandrijvers met onnoemelijk veel pk’s – nemen het tegen elkaar op op een bevroren testbaan in de buurt van de poolcirkel. Verder proberen Jeremy, Richard en James een scootmobiel uit te vinden die overweg kan met de modderige heuvels van het Britse platteland.

Kijk en luister maar even naar Jeremy, die een en ander even haarfijn uitlegt. Veel plezier!
 

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie