Uttisweerwiekent, en dat betekent: heel veel TopGear op je kijkbuis!

Vrijdagavond trapt Veronica af om 20:30 uur. Eerst zie je aflevering 5 van seizoen 7, met daarin klassiekers als de Volkswagen Golf R32 en de BMW 130i. Ook gaat Clarkson naar Laguna Seca om het circuit zowel op een PlayStation als in het echt te rijden. Om 21:30 uur volgt aflevering 4 van het vorige seizoen (15), waarin de drie heren elk hun eigen camper bouwen en de Porsche 911 Turbo Cabrio tegenover de Audi R8 V10 Spyder wordt gezet.

Zaterdagavond zendt BBC3 een herhaling uit van vorige week; zondag om 21:00 uur zie je op BBC2 echter een compleet nieuwe aflevering. Hierin proberen Clarkson, Hammond en May om voor eens en altijd een oplossing te vinden voor de sneeuwval die elk jaar in Engeland het verkeer platlegt. Daartoe knutselen ze wat en gaan ze even naar Noorwegen heen en weer. Verder jaagt Jeremy de Audi RS5 en de nieuwste BMW M3 over het TopGear-circuit, en verschijnt er een nogal verrassende gast in de reasonably priced car.

Normaal gezien zou het Belgische Canvas maandag ook een aflevering uitzenden, maar daar zien ze in ieder geval tot half april van af, aangezien ze een reeks sportdocumentaires gaan uitzenden. Dan weet je dat vast.

Wil je altijd op de hoogte zijn van waar en wanneer TopGear op tv is, hou dan deze pagina in de gaten. Fijn weekend!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie