Dit weekend is er even wat minder TopGear op tv dan normaal. Een overzichtje van de uitzendingen van de komende dagen, en waar je ze kunt bekijken.

Vrijdagavond begint Veronica om 20.20 uur met een aflevering uit het nieuwste seizoen. Jeremy, Richard en James reizen af naar Donington om te kijken welke auto het best geschikt is voor een trackday: de KTM X-Bow, de Caterham R500 Superlight of de Morgan 3Wheeler. Ook rijdt Jeremy met twee gigantische stukjes vierwielig huisvlijt met vliegtuigmotoren.

Om 21.25 uur kun je genieten van de Bolivia Special, waarin de heren met oude, lokaal gekochte 4×4’s door het Amazonegebied proberen te trekken.

Zaterdag en zondag is er helaas geen TopGear op de BBC, maar maandagmiddag om 15.00 kun je bij Canvas terecht voor een compilatieaflevering met de beste momenten uit seizoen 8. Normaal gezien wordt die aflevering dan ‘s avonds herhaald, maar deze keer wordt in plaats daarvan om 21.05 uur de prijswinnende documentaire Senna uitgezonden. Mocht je die nog niet gezien hebben, zorg dan dat je ‘m meepakt.

Wil je weten waar en wanneer je TopGear doorgaans op tv kunt verwachten, hou dan deze pagina in de gaten. Of neem een kijkje in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Reacties