Vanaf dit weekend kun je je wekelijkse dosis TopGear weer op drie verschillende zenders halen!

Vrijdagavond trapt Veronica af met de traditionele dubbele uitzending vanaf 20.25 uur. Allereerst zie je aflevering 5 uit het nieuwste seizoen, waarin Jeremy in een moderne versie van het jaren ’70-icoon Jensen Interceptor rijdt (en er meteen maar een bijpassende tv-actieserie-intro bij verzint). Ook rijdt hij in de Lotus T125, de Formule-auto voor particulieren, onder begeleiding van niemand minder dan Jean Alesi. Met z’n drieën vernielen Jeremy, Richard en James vervolgens een aantal gebouwen met tweedehands legerspullen.

Om 21.30 uur zie je een oudere aflevering, met de Bentley Brooklands en de veelbesproken Alfa Romeo Challenge, waarin de heren ieder voor 1.000 pond een oude Alfa kopen en er van alles mee uitspoken.

Ook kun je op vrijdagavond om 20.00 uur naar BBC3 kijken voor een aflevering van TopGear USA. De drie presentatoren racen van Miami naar Key West: Rutledge met een speedboot, Tanner met een watervliegtuig en Adam met een Lotus Evora. Ook gaat Tanner naar Engeland om met de Morgan Aero SuperSports te rijden.

Zondagavond zie je op BBC2 en BBC HD een aflevering uit seizoen 14, met James’ welbekende caravantrip door de lucht, Richards test van de Lamborghini Gallardo LP550-2 Balboni en de verkiezing van het Beste Automerk Ooit.

Maandag start Canvas met het uitzenden van het nieuwste TopGear-seizoen (17). Om 21.10 uur zie je aflevering 1, met Jeremy’s ode aan de Jaguar E-Type, zijn test van de heerlijke BMW 1M, Richard in een dure, grote en behoorlijk roze offroader en James in een rally-Mini in een race tegen olympisch sleemeisje Amy Williams.

Wil je geen minuut van TopGear op je tv missen, houd dan deze pagina in de gaten voor de uitzendtijden. Goed weekend!

Reacties