Nieuwsgierig waar je de komende dagen moet zijn voor je dosis TopGear? Check ons wekelijkse overzicht!

Vrijdagavond om 21.25 uur zendt Veronica twee TopGear-afleveringen uit. Allereerst eentje uit seizoen 11, waarin Jeremy en James hun eigen ultraluxe oldtimers – een Mercedes en een Rolls-Royce – tegenover elkaar zetten. Ook rijdt Jeremy met de Nissan GT-R op de Fuji Speedway in Japan, en probeert hij met een in vossenkleuren geschilderd Daihatsu-4×4’tje te ontsnappen aan een roedel jachthonden, en Richard. Op een paard.

Om 22.30 uur volgt een compilatie-aflevering met de meest gedenkwaardige fragmenten uit de seizoenen van 2006 en 2007. Klassiekertjes dus; ga er maar eens lekker voor zitten!

Zaterdagavond moet je TopGear even missen, maar zondag om 20.00 uur kun je terecht bij BBC2, waar de meest recente aflevering – nummer 7 uit seizoen 18 – te zien zal zijn. Richard test de nieuwe BMW M5, rocklegende Slash en F1-legende Kimi Räikkönen zijn te gast, en er wordt uitgezocht of het mogelijk is om te racen voor hetzelfde geld als het kost om een potje te golfen.

Maandagmiddag zorgt Canvas even na 15.00 uur voor een mooie afsluiter: een TopGear-aflevering uit seizoen 15, waarin de heren elk hun eigen camper bouwen en er gezamenlijk mee op vakantie gaan. Ook zet Jeremy de Audi R8 V10 Spyder en de Porsche 911 Turbo Cabrio tegenover elkaar.

Wil je weten waar en wanneer je TopGear doorgaans op tv kunt verwachten, hou dan deze pagina in de gaten. Of neem een kijkje in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Reacties