Vanavond zie je op Veronica weer twee afleveringen van TopGear. We beginnen deze keer met aflevering 4 van seizoen 13, waarin Jeremy de hemelse Ford Focus RS bij z’n lurven pakt. Richard biedt hem tegenwind in het vorige model van de Renault Mégane; en dan niet zomaar een leasediesel, maar de niet te versmaden R26.R.

In een vrij bizarre uitdaging proberen Richard en James sneller te zijn dan een brief. Ze rijden in een Porsche Panamera van de Scilly-eilanden naar de Orkney-eilanden in de hoop daar eerder aan te komen dan de envelop die ze op hun beginpunt in de brievenbus hebben gedeponeerd.

Jeremy was ondertussen nog lang niet uitgespeeld en probeert in een oude Mitsubishi Lancer Evo de nieuwste wapens van het Britse leger te ontvluchten. Of ie daarin slaagt? Blijkbaar, want hij leeft nog. Al heeft ie sindsdien wel veel minder haar.

In de reasonably priced car vinden we deze keer Usain Bolt, de snelste man ter wereld. Te voet in ieder geval. Of ie op vier wielen ook zo snel is, zie je vanavond.

Hierna volgt een klassiekertje waarin Clarkson de Ferrari F430 aan de tand voelt, en alledrie de heren zich naar IJsland begeven, nota bene om cabriolets te testen.

Kijken dus, naar TopGear op Veronica, vanavond vanaf 21:30 uur! Wil je weten wanneer de show precies op tv is, kijk dan gewoon af en toe even hier.

Reacties