Het nieuwe seizoen van TopGear is in volle gang! Elk weekend kun je op BBC2 en BBC HD een nooit eerder vertoonde aflevering bekijken, plus de herhaling van de week ervoor.

Mocht je aflevering 1 gemist hebben (Pagani Huayra, Bentley GT Speed in rallymodus, Jeremy in een op maat gemaakt mini-autootje), dan kun je deze zaterdagavond om 20.00 uur terugkijken op BBC2. Doen, want het was een knaller.

Zondag om 21.00 uur zie je op BBC2 en BBC HD aflevering 2, waarin Jeremy, Richard en James door het westen van de Verenigde Staten rijden met een Lexus LFA, Aston Martin Vanquish en de nieuwe Dodge Viper. Zet je speakers dus vol open, want dat zal bij elkaar een partijtje brullen… Het trio rijdt van Las Vegas naar Los Angeles en door naar Palm Springs, met onderweg verschillende circuits, luchtaanvallen en een race tegen de politie. Waarna ze moeten vluchten naar de Mexicaanse grens, waar degene die het laatst arriveert een nare verrassing wacht…

In de studio is rocklegende Mick Fleetwood te gast. Hij stuurt de schappelijk geprijsde Kia over het TopGear-circuit, dat deze keer eens niet onder sneeuw en ijs bedolven ligt. Bekijk hier wat achter-de-schermenfotootjes van de repetities in de studio, afgelopen woensdag.

Wat betreft andere zenders: zowel Veronica als Canvas hebben een tijdelijke stop gezet op het uitzenden van TopGear. Veronica zal dit nieuwe seizoen vanaf 21 maart gaan uitzenden. Verveel je je ondertussen op de vrijdagavond, dan kun je gelukkig altijd terecht in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Advertentie

Reacties

Advertentie