De komende dagen zie je TopGear op Veronica, BBC3 en Canvas. Weten waar en wanneer je precies voor de buis moet zitten? Dat zullen we je eens vertellen.

Vrijdagavond zendt Veronica aflevering 5 van het nieuwste TopGear-seizoen uit. Onze eigen R. Hammond begeeft zich naar Abu Dhabi om daar een nieuwe Porsche aan de tand te voelen; een Porsche die luistert naar de naam 918 Spyder. Ook maken de drie heren een informatieve film om veilig fietsen te promoten, en stapt Jeremy in twee prettig pittige hatchbacks – de nieuwste Volkswagen Golf GTI en de BMW M135i – om te kijken welke hem het best kan bekoren. En tevens welke plotseling van zin blijkt hem te vermoorden.

Te gast in de schappelijk geprijsde Astra is Aaron Paul, ook wel bekend als Jesse Pinkman uit het niet genoeg te prijzen Breaking Bad, en tevens ster van de nieuwe Need for Speed-film. Om een idee te krijgen hoe het hem verging op het TopGear-circuit, check onze achter-de-schermen-video hieronder.

Op zaterdag en zondag strooit de BBC met oudere TopGear-afleveringen, en maandagavond om 20.40 uur – met een herhaling op dinsdag om 16.15 uur – brengt Canvas je aflevering 3 uit het nieuwste seizoen seizoen. Daarin krijgt Jeremy het nogal warm in een Deense Zenvo en ondernemen alle drie de heren een road trip door de Oekraïne in kleine budgetautootjes.

Nog even alles voor je op een rijtje:

  • vrijdag 20.30 uur: seizoen 21, aflevering 5 op Veronica (gevolgd door twee oudere afleveringen)
  • zaterdag 21.40 uur: seizoen 15, aflevering 3 op BBC3
  • zondag 20.00 uur: seizoen 15, aflevering 5 op BBC3
  • maandag 20.40 uur: seizoen 21, aflevering 3 op Canvas
  • dinsdag 16.15 uur: seizoen 21, aflevering 3 op Canvas

Veel kijkplezier!

 


Reacties