Na al het geweld van het nieuwe seizoen zijn dit weekend de TopGear-uitzendingen weer wat spaarzaam. Ach, het is terrasjesweer; maar mocht je toch vrijdag- en zaterdagavond voor de buis zitten, dan is dit waar je moet zijn.

Vrijdagavond komt Veronica traditiegetrouw met een dubbele aflevering: om 20.20 uur zie je eerst een aflevering uit seizoen 17, waarin Jeremy de Lotus T125 formuleracer aan de tand voelt en een herboren Jensen Interceptor rijdt (inclusief tv-intro in seventies-stijl). Ook gaan de heren aan de slag met militaire machines om een stel huizen te slopen; gewoon, omdat dat leuk is. Om 21.25 uur volgt er een aflevering uit seizoen 13 waarin Jeremy de BMW Z4 en de Nissan 370Z tegenover elkaar zet, en er een oldtimerrally verreden wordt (met interessante navigatoren) met klassiekers die onze vrienden voor minder dan 3.000 pond op een veiling kochten.

Zaterdagavond kun je afstemmen op BBC3, waar je om 20.50 uur een aflevering uit seizoen 14 krijgt voorgeschoteld. Richard organiseert een race met vliegveldmaterieel, terwijl Jeremy een stel super-SUV’s test (BMW X5M, Audi Q7 V12 TDI, Range Rover Supercharged) en een van zijn beruchte ‘serieuze reviews’ doet met een Renault Twingo RS.

Hou deze pagina in de gaten voor de meest recente uitzendtijden van TopGear. Of neem een kijkje in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Geniet van je weekend!

Reacties