Dit weekend krijg je een extra grote lading TopGear voor je kiezen, waaronder een gloednieuwe Christmas Special! Wederom wordt ons programma op drie zenders uitgezonden: Veronica, Canvas en de BBC. Hier volgt een overzicht wat je waar kunt verwachten.

Veronica
Maar liefst drie TopGear-afleveringen zendt Veronica deze vrijdagavond uit. Om te beginnen zie je om 20:30 uur de Polar Special, waarin Jeremy en James naar het meest noordelijke punt van de aarde proberen te rijden, terwijl Richard hetzelfde doet met een hondenslee. Om 21:35 uur volgt de Winter Olympics Special, waarin er biathlons verreden en skischansen overmeesterd worden. Vervolgens volgt er om 22:40 uur nog een ‘normale’ aflevering uit de oude doos.

Canvas
Canvas gaat verder met het uitzenden van seizoen 15, waarbij ze inmiddels bij aflevering 6 zijn aanbeland. Op maandagavond om 21:10 uur zie je Jeremy in de Ferrari 458 Italia, Hollywood-ster Jeff Goldblum in de reasonably priced Kia, en krijgen alledrie de heren 5.000 pond toegewezen om een klassieke Britse auto te kopen; en uitvoerig te testen.

BBC2
Heb je de extra aflevering op de Amerikaanse oostkust van afgelopen dinsdag gemist? Geen nood: je kunt ‘m zaterdagavond om 19:55 uur nog eens bekijken op BBC2. Bovendien volgt er zondagavond om 21:00 uur een compleet nieuwe aflevering: de veelbesproken Christmas Special, waarin Jeremy, James en Richard in Irak gedropt worden om met drie aftandse roadsters de tocht naar Bethlehem te ondernemen.

Zorg dat je erbij bent, enne: vrolijk Kerstfeest!

Reacties