Het is zover: het nieuwe seizoen van TopGear trapt af, deze zondag om 21.00 uur op BBC2!

Keek je afgelopen week naar An Evening with TopGear (gemist? Kijk dan alsnog even!), dan weet je al wat er zoal op het programma staat voor komend seizoen. In aflevering 1 zijn Jeremy, Richard en James in Rusland – in Sint Petersburg, om precies te zijn – om daar hun beproefde 'race door een stad'-idee nogmaals toe te passen. James verdedigt de eer van de auto (nou ja, auto: hij rijdt in een Renault Twizy), terwijl Richard op de fiets stapt in een achterlijk pak, Jeremy met een hovercraft over het water zweeft en The Stig het openbaar vervoer trotseert. Wie komt het eerst aan bij het einddoel aan de andere kant van de stad?

Ook in deze aflevering: Hammond in de Lamborghini Huracán. Hij zoekt uit of de nieuwste Lambo, die door menigeen beschuldigd wordt van brave styling, wel zo flamboyant en knotsgek is als een Italiaanse supercar behoort te zijn. Verder is zanger en professioneel roodharige Ed Sheeran te gast in onze schappelijk geprijsde auto. Oh ja: hij zat nog nooit eerder achter het stuur…

Kijken dus: zondagavond 21.00 uur, BBC2. Red je dat niet, dan wordt speciaal voor jou de aflevering op maandagavond om 20.00 uur herhaald. Veel plezier met het nieuwe TopGear-seizoen!

Reacties