Nieuwsgierig waar je de komende dagen moet zijn voor je dosis TopGear? Check ons wekelijkse overzicht!

Vrijdagavond om 20.00 uur zie je twee nieuwe afleveringen van TopGear USA op BBC3. In de eerste neemt Rutledge de regie over en zet hij de show naar zijn hand. Dat doet hij onder andere door zichzelf in te schrijven voor een race met pijlsnelle offroad-trucks. Je raadt het al: dat gaat behoorlijk mis. Om 20.45 uur volgt de laatste aflevering van seizoen 2, waarin Adam, Rutledge en Tanner voor elkaar een auto kopen. Maar dan wel de auto waarvan ze denken dat het de slechtste in heel de VS is.

Het vertrouwde Britse TopGear kun je als vanouds meepakken op Veronica. Om 20.25 uur zie je aflevering 1 van seizoen 8 (uit 2006 alweer), waarin Richard in een roze Nissan Micra CC mag rijden, James zich met de Honda Civic bezighoudt en Jeremy de Koenigsegg CCX aan de tand voelt. Samen met The Stig. Ook maken ze een cabriolet-MPV van een oude Renault Espace, en wordt de Chevrolet Lacetti als schappelijk geprijsde auto geïntroduceerd.

Om 21.30 uur zie je Jeremy in actie komen in de Chevrolet Corvette Z06. Richard racet met een offroad-racer tegen een kajak met straalmotor, en alle drie de heren reizen af naar een BBC-radiostation om een drie uur durende show te (proberen te) presenteren.

Helaas is er de rest van het weekend geen TopGear te bekijken, noch op de BBC noch op Canvas. We vermoeden dat het iets te maken heeft met een klein sportevenementje dat ergens in Londen van start is gegaan. Geen nood: mocht je daar niets mee hebben en je liever willen onderdompelen in de capriolen van Jeremy, Richard, James en The Stig, dan kun je altijd in onze videosectie terecht. Goed weekend!

Reacties