Nieuwsgierig waar je de komende dagen moet zijn voor je dosis TopGear? Check ons wekelijkse overzicht!

Vrijdag om 21.30 uur kun je terecht bij Veronica, waar je een aflevering uit seizoen 11 krijgt voorgeschoteld. Richard neemt het in de Alpen met een Audi RS6 op tegen een stel extreme skiërs, en Jeremy zet de Subaru WRX STi tegenover de Mitsubishi Lancer Evo X. Bovendien rijdt hij met de Mercedes CLK63 AMG Black Series door Wales. Om 23.35 uur kun je nóg eens naar TopGear kijken; deze keer naar een compilatie-aflevering met de meest gedenkwaardige momenten uit het seizoen 2005/2006.

Zaterdagavond kun je om 21.00 uur afstemmen op BBC3 voor een aflevering uit het meest recente seizoen. Jeremy veroorzaakt veel rook met een Maserati GranTurismo MC Stradale en een Mercedes C63 AMG Black Series, terwijl Richard als passagier in een rally-Skoda racet tegen een vliegende raketman. Ook staan Jeremy en James stil bij de teloorgang van Saab.

Zondag om 20.00 uur moet je bij BBC2 zijn voor alweer een aflevering uit seizoen 18. Jeremy, Richard en James bouwen hun eigen scootmobielen, maar dan wel varianten die ook offroad kunnen. James test verder de Fisker Karma in Florida, met hulp van AC/DC-zanger Brian Johnson. Jeremy reist met de Bentley Continental GT en de Ferrari FF af naar een spierwitte testbaan op de poolcirkel.

Wil je weten waar en wanneer je TopGear doorgaans op tv kunt verwachten, hou dan deze pagina in de gaten. Of neem een kijkje in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Reacties