Komend weekend kun je weer als vanouds op drie verschillende zenders genieten van de TopGear tv-uitzendingen. Het hoe, wat en waar lees je hier.

Veronica trapt vrijdagavond af met een compilatieaflevering van seizoen 14, om 20:30 uur in plaats van de gebruikelijke 21:30 uur. Wat ze daarin precies zullen laten zien, weten we niet, maar we gokken dat het wellicht iets te maken heeft met een Lexus LFA, een stel snelle SUV’s en een zelfgebouwde elektrische auto. Om 21:35 uur volgt de eerste aflevering van seizoen 15, waarin de Bentley Continental Supersports aan de tand gevoeld wordt en James de aswolkvulkaan bezoekt in een Toyota pickup.

Op zaterdagavond omstreeks 19:00 uur laat BBC3 weer een oudere aflevering zien – waarschijnlijk, als ze zin hebben – maar veel belangrijker is BBC2 op zondagavond om 21:00 uur. Dan zie je namelijk een compleet nieuwe TopGear-aflevering. We kunnen alvast verklappen dat er een race in zit tussen de Engelse en de Australische TopGear-presentatoren, jou wellicht bekend als je een fervent interwebber bent, waarbij er wordt gerally’d, gedrift en op een Australische manier wordt gedubbeldekkerracet. Bovendien test Jeremy de auto waar jij ‘s nachts badend in het zweet van wakker wordt: de Ferrari 599 GTO.

Maandagavond om 21:10 uur zie je bij Canvas een compilatie-aflevering van TopGear uit het achtste seizoen, waarin Jeremy het in de Audi RS4 opneemt tegen een bergbeklimmer.

Wil je altijd op de hoogte zijn van wanneer TopGear waar wordt uitgezonden, hou dan deze pagina in de gaten.

Advertentie

Reacties

Advertentie