Ook deze week kun je TopGear weer meerdere keren op je tv verwachten. Waar en wanneer? Dat lees je hier!

Woensdag om 20.40 uur kun je terecht bij Canvas voor een aflevering uit seizoen 16. Jeremy, Richard en James rijden door Albanië met drie superluxe limousines – of, nou ja, in ieder geval twee. Jeremy test verder drie nutteloze (want niet verkrijgbare) auto's op het TopGear-circuit: de Ford Focus RS500, de Volvo C30 Polestar en de Prodrive Impreza CS 400. Jonathan Ross neemt plaats in onze schappelijk geprijsde auto.

Donderdag om 20.00 uur kun je op BBC3 eveneens naar een aflevering uit seizoen 16 kijken, en wel die waarin James de Ariel Atom V8 test, Jeremy de Skoda Yeti aan een serie onmogelijke tests onderwerpt en Richard in een 911 Turbo cabrio tegen een VW Kever racet. Op een vreemde manier.

Mocht deze aflevering je iets te bekend voorkomen, dan kun je op donderdag ook om 20.30 uur kijken naar Veronica, waar je aflevering 3 uit het nieuwste TopGear-seizoen kunt zien. Jeremy test de Toyota GT86 en is laaiend enthousiast. Ook pakt hij een Ford Mustang Shelby GT500 bij de kladden voor een race vanaf het Wembley-stadion naar het San Siro-stadion in Milaan, tegen Richard en James in de snelst mogelijke trein. Wie zal er zegevieren?

Mocht je je op de overige avonden vervelen, dan kun je altijd terecht in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Veel plezier!

Advertentie

Reacties

Advertentie