Al is het nog zulk mooi weer, in het weekend zit je natuurlijk gewoon voor je tv om TopGear te kijken. Zoals altijd kan dat op drie verschillende zenders, en wel hier en op deze tijden.

Vrijdagavond doet Veronica haar traditionele dubbele aflevering. Om 20.30 uur krijgen we in een aflevering uit seizoen 8 te zien hoe de heren voor het eerst een amfibievoertuig in elkaar proberen te knutselen. Later probeerden ze dit nog eens en staken ze succesvol het Kanaal over; deze aflevering, met een hoop nat gepruts op een meertje, ging daaraan vooraf. Om 21.35 uur wordt teruggeblikt op seizoen 13: een Ford Focus RS strijdt tegen een Renault Mégane R26.R, Jeremy strijdt tegen het Britse leger en James en Richard strijden in een Porsche Panamera tegen een envelop.

Ook op de BBC kun je dit weekend twee herhalingen meepakken. Zaterdagavond om 21.15 zendt BBC3 de Bolivia Special uit seizoen 14 uit, waarin de heren het regenwoud trotseren in een stel tweedehandse 4×4’s. Op zondagavond kun je om 20.00 uur bij BBC2 terecht voor een andere aflevering uit seizoen 14, waarin Richard de Lexus LFA aan de tand voelt.

Maandagavond is TopGear-avond bij het Belgische Canvas. Om 21.15 uur wordt aflevering 1 van seizoen 12 uitgezonden, waarin Jeremy een Porsche 911 GT2 en een Lamborghini Gallardo LP560-4 uitprobeert, en een paar oude vrachtwagens een serie zware tests moeten doorstaan.

Wil je altijd precies weten waar en wanneer TopGear op tv is? Hou dan deze pagina in de gaten. Goed weekend!

Reacties