In zo’n nieuwjaarsweekend is het begrijpelijk dat er niet al te veel TopGear wordt vertoond, met al die conferences en jaaroverzichten. Toch kun je deze vrijdag en maandag bij Veronica en Canvas terecht voor je dosis Jeremy, Richard en James. Dat scheelt!

Veronica op vrijdagavond, je weet het: dat wordt onderuit zitten op de bank en genieten van een dubbele aflevering. Om 20.20 uur zie je de special die de heren in het oosten van de VS opnamen, met een Mercedes SLS AMG, een Porsche 911 GT3 RS en een Ferrari 458 Italia om hen gezelschap te houden. Om 21.50 volgt een herhaling uit seizoen 12, waarin Richard de geschiedenis van het Britse toerwagenkampioenschap belicht, Jeremy de Tesla Roadster aan een test onderwerpt, en James met de Honda FCX Clarity rijdt. Ook wordt er een wereldrecordpoging ondernomen voor de verste sprong met een auto/caravan-combinatie.

Zaterdag en zondag heeft de BBC het druk met andere dingen, maar op maandagavond om 22.00 uur kun je bij Canvas terecht voor een aflevering uit seizoen 17. Jeremy en James ondernemen een roadtrip met elektrische auto’s, Richard bezoekt een rallyteam van gewonde soldaten, en de Lamborghini Aventador begeeft zich op ons circuit.

Wil je geen minuut van TopGear op je tv missen, hou dan deze pagina in de gaten voor de meest recente uitzendtijden. We wensen je een fijne jaarwisseling!

Reacties