Zondag alweer de laatste aflevering van seizoen 15 op BBC2 en BBC HD. Gelukkig gaan Veronica en Canvas ook gewoon door met het uitzenden van legendarisch ouder TG-spul, respectievelijk op vrijdag- en maandagavond.

De uitzendtijden voor de komende dagen:

Veronica: vrijdag 21:25 uur

Ook deze vrijdagavond weer een dubbele aflevering van TopGear op Veronica. De Range Rover Sport wordt uitgebreid getest; tegen een tank. Een bijzonder gevormde Honda vindt zijn weg naar Engeland, waar James hem voorschotelt aan een stel ouden van dagen in de hoop dat ze hem niet mooi vinden. En we zien het nu al epische autovoetbalspel langskomen, waarin de Toyota Aygo’s niet gespaard worden. Alsof dit nog niet genoeg is, volgt er na deze aflevering ook nog eens een ‘gouwe ouwe’ om 22:35 uur.

BBC2: zondag 22:30 uur en dinsdag 21:00 uur
(BBC HD: zondag 00:00 uur)

In deze zesde en laatste aflevering van het nieuwe seizoen kopen de heren alledrie een oude, rammelende Britse roadster – van de merken Jensen-Healey, TVR en Lotus, als je het per se wilt weten – en ondernemen daarmee een trip down memory lane door de Britse sportautohistorie. Ze beginnen in Norfolk, en eindigen bij de vieze oude TVR-fabriek in Blackpool. Verder een momentje waarop jullie hebben gewacht: Jeremy test de nieuwe Ferrari 458 Italia, en The Stig doet er een rondje mee op de TopGear-track. In de reasonably priced car deze week alweer een Hollywood-legende: Jeff Goldblum. Zijn de interessante personen in Groot-Brittannië misschien op?

Canvas: maandag 21:20 uur

Ook op Canvas aanstaande maandag weer een licht belegen TopGear-aflevering. Welke het precies is, laten ze nog even in het midden. Kijk nou maar gewoon, je weet dat het sowieso leuk wordt.

Voor het actuele overzicht van waar en wanneer TopGear te zien is, kun je altijd hier terecht. Veel plezier!

Reacties