Na een week pokkenweer ziet het weekend er veelbelovend uit, dus stellen we voor dat je overdag lekker losgaat in de zon en 's avonds voor de tv relaxt met TopGear!

Vrijdagavond om 20.30 uur heeft Veronica een bijzondere uitzending voor je: het TopGear Festival in Sydney, waar Jeremy, James, The Stig en twee gastpresentatoren (Shane Jacobson en Steve Pizzati van TopGear Australia) duizenden toeschouwers en JOU meenemen in een rokerig festijn van auto's en motoren. Lokale held Mark Webber komt langs met zijn F1-auto om te racen tegen een superbike en een V8 Supercar, er wordt gevoetbald met Reliant Robins, Jeremy bindt een straalmotor om en er zijn vliegtuigen. En nog veel meer.

Zondagavond zie je om 20.00 uur op BBC3 een aflevering uit seizoen 16 van TopGear, waarin Jeremy de Audi RS5 en de BMW M3 tegenover elkaar zet en de heren van een oogstmachine een sneeuwschuiver proberen te maken.

En maandag om 20.40 uur kun je afstemmen op Canvas, waar je deel 1 van de Birma Special uit het nieuwste TopGear-seizoen krijgt voorgeschoteld.

Er is dus weer genoeg te beleven op je tv de komende dagen: zorg dat je erbij bent. Veel kijkplezier!

Reacties