Het mag dan nog schitterend quasi-zomerweer zijn, je blijft dit weekend maar gewoon binnen om TopGear te kijken. Of niet dan?

Vrijdagavond komt Veronica om 20.25 uur met een aflevering uit het nieuwste seizoen, waarin Jeremy, Richard en James onderzoeken of er niet een betere, meer comfortabele en exclusievere manier is om onszelf per spoor te verplaatsen. Met een auto, bijvoorbeeld. Ook worden de Jaguar XKR-S en de Nissan GT-R door Jeremy opgejaagd. Om 21.25 uur volgt er een oudere aflevering waarin Richard het met de Audi RS6 opneemt tegen een stel skiërs.

Ook op vrijdagavond: TopGear USA op BBC3. Tanner racet met de machtige Ford F-150 Raptor tegen een parachutist. Adam speelt met de Mercedes SLS AMG. En de heren gaan op zoek naar een geschikte vervanger voor de leger-Hummer.

Zaterdagavond om 21.00 uur zie je eveneens op BBC3 een aflevering uit het Britse seizoen 16, waarin Richard twee helden uit de jaren ’80 tegenover elkaar zet: de Ferrari F40 en de Porsche 959. Jeremy probeert met een Jaguar XJ de zon te verslaan (jazeker) en James rolt in het nieuwste maanwagentje van de NASA.

Zondagavond om 20.00 uur wordt op BBC2 en BBC HD een aflevering uit seizoen 14 uitgezonden. De drie heren trekken naar Roemenië met een Ferrari California, een Lamborghini Gallardo Spyder en een Aston Martin DBS Volante voor een heerlijk stuk asfalt met een onuitspreekbare naam. Ook testen James en The Stig twee superlimo’s op het TopGear-circuit: de BMW 760Li en de Mercedes S63 AMG.

Wil je geen minuut van TopGear op je tv missen, hou dan deze pagina in de gaten voor de meest recente uitzendtijden. Goed weekend!

Reacties