Het is Pasen, maar mocht je even genoeg hebben van alle eierfestiviteiten, dan kun je je gelukkig terugtrekken achter je tv voor een dosis TopGear.

Voor Veronica markeert deze vrijdagavond de start van een reeks nieuwe afleveringen. Om 20.30 uur zenden ze de India Special uit, waarin Jeremy, Richard en James met trotse Britse producten – een oude Mini, een oude Jaguar en een oude Rolls – door India trekken om hun land te promoten en de wereldeconomie zo weer op gang te helpen. Zo bezorgen ze de lunches van hardwerkende mensen en organiseren ze een heus hillclimb-evenement. Of dat allemaal goed gaat? Natuurlijk niet.

De BBC heeft dit weekend even wat andere dingen te doen. Zowel zaterdag- als zondagavond wordt er – zoals het er nu uitziet – geen TopGear uitgezonden, maar een partijtje golf. Gelukkig hebben we Canvas nog, waar maandagavond om 21.10 uur aflevering 2 van seizoen 18 wordt vertoond. Hierin reizen Jeremy en James af naar China om de laatste vorderingen in de lokale autoindustrie van dichtbij te bekijken. Richard rijdt in een Nascar-auto, Jeremy test de nogal rokerige Mercedes SLS AMG Roadster en Friends-ster Matt LeBlanc is te gast in onze schappelijk geprijsde auto.

Wil je weten waar en wanneer je TopGear op tv kunt verwachten, hou dan deze pagina in de gaten. Of neem een kijkje in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Vrolijk Pasen!

Reacties