Tijd voor je weekend, en dus tijd voor TopGear! De maandagavonduitzendingen bij Canvas zijn weer even klaar, maar zoals gebruikelijk kun je je favoriete autoprogramma nog wel op twee andere zenders bekijken – inclusief een nooit eerder vertoonde nieuwe aflevering! Ga er dus maar vast voor zitten.

Vrijdagavond gooit Veronica er een dubbele aflevering tegenaan. Om 20.30 uur eerst eentje uit seizoen 8, met onze drie vrienden als bestelbus-roadies voor The Who en F1-snellerik Jenson Button in de schappelijk geprijsde auto. Om 21.35 uur is het een aflevering uit seizoen 10, met daarin het tweede en grootste amfibie-avontuur: van Engeland naar Frankrijk over het Kanaal. Ook houden Jeremy en Richard zich bezig met de Porsche 911 en Audi R8.

Zaterdagavond kun je bij de BBC om 20.00 uur de uitzending van vorige week terugkijken. Dit kan zowel op BBC3 als BBC HD. Op zondagavond om 21.00 uur is het dan zo ver: een gloednieuwe aflevering op BBC2 en BBC HD!

Deze week kijken de heren welke ge-wel-dige tweedehands auto’s je allemaal kunt kopen voor de prijs van de goedkoopste nieuwe auto. In Engeland is dat de Nissan Pixo voor 6.995 pond. Ook rijdt James met de nieuwe Range Rover Evoque door Death Valley, en chauffeurt ie meteen een bekende wereldster door Las Vegas met het stijlvolle karretje. Bovendien gaan we deze week wél de McLaren MP4-12C testen (vorige week een valse start), en ontvangen we in de schappelijk geprijsde auto niemand minder dan F1-wereldkampioen Sebastian Vettel!

Kijken dus, op vrijdag, zaterdag en zondag naar TopGear! Wil je altijd precies weten waar en wanneer de uitzendingen vertoond worden? Hou dan deze pagina in de gaten. Goed weekend!

Advertentie

Reacties

Advertentie