Helaas, helaas, het is alweer zo ver: de laatste TopGear van dit seizoen wordt zondagavond uitgezonden. We gaan er dan ook uit met een knallerrr van een aflevering!

Maar allereerst vrijdagavond: je traditionele dubbele dosis TopGear op Veronica. Om 20.20 uur zie je een aflevering uit het vorige seizoen, waarin Jeremy en Richard elk een mooie, luxe tweedehands coupé kopen voor de prijs van de goedkoopste nieuwe auto in Engeland, de Nissan Pixo. James test de Range Rover Evoque in de woestijn van Nevada, en Sebastian Vettel zet een tijd neer op het TopGear-circuit. Om 21.25 uur volgt een oudere uitzending waarin Jeremy wordt beschoten in een Mitsubishi Lancer Evo, Richard en James een race tegen een envelop houden en er een stel hete hatchbacks over het circuit gejaagd worden.

Zaterdagavond herhaalt de BBC de aflevering van vorige week. Om 21.35 uur kun je inschakelen op BBC3 om hem mee te pakken.

Zondagavond: aflevering 7 van seizoen 18. Het waren twee mooie maanden, maar het spektakel is nog niet helemaal ten einde. Zo zoeken de heren uit of het mogelijk is om te gaan autoracen voor minder dan het kost om te golfen. Richard gaat tekeer in de nieuwe BMW M5 – een test waar iedereen reikhalzend naar heeft uitgekeken. James rijdt in zijn jeugddroom: de Ferrari 250 GT California. En niet alleen hebben we Guns N Roses-gitarist Slash te gast; ook oud-F1-wereldkampioen-toen-rallyrijder-en-nu-weer-F1-coureur Kimi Räikkönen zet een tijd neer op het TopGear-circuit! Kan hij de belachelijk snelle Sebastian Vettel verslaan? Bekijk het om 21.00 uur op BBC2 en BBC HD!

Jeremy, Richard en James zijn zelf erg te spreken over deze laatste aflevering, dus dat belooft wat. Bekijk hun inleiding hier. Veel plezier! Oh, wil je nog een dvd-pakketje of iets onzinnigs winnen, zondagavond, dan moet je ons even op twitbook volgen hier: www.twitter.com/topgearnl. Meestal is er voor de uitzending nog wel een redacteur wakker die een wedstrijdje voor al onze twonkies verzint…
 

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie