Nieuwsgierig waar je deze feestdagen moet zijn voor je dosis TopGear? Check ons wekelijkse overzicht!

Voor hen die doelloos rondzappen op de vrijdagavond: Veronica is even gestopt met het uitzenden van TopGear. Het goede nieuws is dat ze begin volgend jaar al vrij snel na de BBC het nieuwe seizoen zullen vertonen. Even geduld dus nog!

Op maandag 24 december trapt de BBC af met de TopGear India Special, om 20.00 uur op BBC3. Jeremy, Richard en James nemen het op zich om de wereldeconomie uit het slop te trekken door Groot-Brittannië te promoten in India, en hoe kun je dat beter doen dan door met oude Engelse auto's een roadtrip te maken? Dat er onderweg allerlei opdrachten op hun pad komen, en dat ze daar een zootje van maken, spreekt voor zich.

 

Op diezelfde maandag de 24e kun je er ook voor kiezen om om 20.25 uur af te stemmen op Canvas. Daar zendt men de TopGear James Bond Special uit, die onlangs op de BBC te zien was. Richard staat stil bij de verschillende tot de verbeelding sprekende 007-auto's die de afgelopen vijftig jaar het witte doek sierde, en probeert er als klapstuk zelf een te maken.

Mocht je deze James Bond Special op Kerstavond missen, dan kun je 'm op dinsdag 25 december ook nog bekijken: om 17.00 uur op Canvas, of om 19.25 uur op BBC2.

Volgens de laatste geruchten komt TopGear rond eind januari, begin februari terug op tv met een compleet nieuw seizoen. Dat duurt nog even, maar gelukkig kun je ondertussen altijd terecht in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Reacties