Het TopGear-trio keert vanavond weer terug op Veronica in aflevering 3 van seizoen 14.

Dat onze jongens een hekel hebben aan caravans, mag bekend zijn. James zoekt naar een betere oplossing om je hele hebben en houden mee naar de camping te zeulen: door de lucht. Daar heeft immers niemand er last van. Toch?

Richard heeft de sleutels van een Lamborghini bemachtigd, maar niet zomaar een Lamborghini. Het is de Gallardo LP550-2 Valentino Balboni, vernoemd naar de vermaarde testrijder van het merk. Dit is momenteel de enige Lambo met alleen achterwielaandrijving, en daarmee meteen de leukste. Bovendien heeft ie een witte streep.

Autofanaten liggen vaak met elkaar overhoop over de superioriteit van verschillende merken. Volkswagen tegen Opel, BMW tegen Audi, Peugeot tegen Ssang Yong. Vanavond stellen de heren TopGear-presentatoren zichzelf de vraag: wat is het allerbeste automerk ter wereld? We kunnen je vast verklappen: je zult het antwoord niet raden. Maar reken er maar op dat we uitgebreid te zien krijgen waarom dit merk zo geweldig is.

In onze reasonably priced car verschijnt vanavond een bekende diskjockey van het Britse Radio 2, Chris Evans. Kennen we niet, maar dat mag de pret niet drukken. Dus je weet het: kijk vanavond weer om 21:25 uur naar TopGear op Veronica!

Reacties