Je weet het inmiddels: op 26 juni gaan de heren Clarkson, Hammond en May weer los op BBC2. Wat kun je deze keer van ze verwachten? Dat lees je alleen hier!

 
BMW 1-serie M
 
Oranje. Rokerig. Lekker
 
We vinden de BMW 135i Coupé een tof ding, omdat ie bijna geen ontwerpstijl kent en niemand ooit van ‘m heeft gehoord. Dus toen Jeremy hoorde dat BMW een M-versie (zie ook de test in het huidige nummer van TopGear Magazine) ging bouwen, trok hij zijn beste pedaalschoenen aan en sprintte hij sneller naar het circuit dan je ‘M!’ kunt zeggen. 
 
 
Range Rover Evoque
 
Waarin we James proberen te lozen
 
De nieuwe baby Range Rover ziet er geinig uit, maar is zo’n compacte soft­roader die legendarische moddermerknaam wel waard? We sturen James ‘Berenklauw’ May naar een van de moeilijkst begaanbare gebieden op aarde om erachter te komen.
 
 
Een paar ongelooflijk goedkope en briljante auto’s
 
Voor de prijs van een pot pindakaas met stukjes noot
 
Op het moment dat we dit schrijven is de Kia Picanto met 7.195 euro de goedkoopste auto van Nederland. Hij heeft vier wielen op de juiste plek, een aantal ramen en een bizar lange garantie. Als je zo’n zevenduizend pegels hebt liggen en je wilt een auto, dan moet je dus een Kia Picanto hebben. Als je tenminste echt een klein Koreaantje wilt. En als ie per se de naam van een druipend vette snack uit de muur moet hebben. Als je daarentegen iets spannenders zoekt, dan zul je versteld staan van de ontzettend interessante tweedehands auto’s die je voor diezelfde 7.000 euro kunt kopen. Of voor minder. Jeremy en Richard zoeken de krenten uit de mierzoete pap, en sommige krenten hebben V12-motoren. Maar, helaas, geen garantie van zeven jaar.
 
 
Op zondag 26 juni is het zo ver: om 21.00 uur op BBC2 trapt het nieuwe TopGear-seizoen af! Deze week vind je op TopGear.nl elke dag een korte preview van wat er de komende tijd op het programma staat. Check ook de trailer!

Reacties