Je weet het inmiddels: op 26 juni gaan de heren Clarkson, Hammond en May weer los op BBC2. Wat kun je deze keer van ze verwachten? Dat lees je alleen hier!

 
Jag XKR-S vs Nissan GT-R
 
Britse spierbundels tegen Japanse rekenkracht
 
Als je een snelle coupé wilt, moet je dan iedereen de ogen uitsteken met de zwaar bespoilerde Jaguar XKR-S, of in de voetsporen van vele verstandige Formule 1-coureurs treden en de heel geavanceerde, maar ook heel lelijke Nissan GT-R kiezen? De Jaguar is de snelste XK ooit. De Nissan heeft nu nog meer pk’s dan voorheen. Jeremy gaat het circuit op om een winnaar te vinden.
 
 
TopGear bouwt een trein
 
Racen tussen de spoorbomen
 
Het probleem met treinen is dat de kaartjes te duur zijn. Niet zo gek als je bedenkt dat de wagons honderdduizenden euro’s per stuk kosten. Daarom bedacht ProGear een uniek nieuw spoorweg-, eh, systeem met goedkope wagons, die tevens een tweede leven bieden aan oude auto’s. Auto’s die, dankzij hun grote motoren, niemand meer wil hebben. Het is een briljant en kostenbesparend idee. Waarschijnlijk.
 
 
Een geheime en geweldige Formule 1-gast
 
Als het Taki Inoue maar niet is
 
Af en toe vinden we het leuk om een F1-rijder uit te nodigen. Het is een goed excuus om onze oude Suzuki Liana af te stoffen, die we nog steeds gebruiken om professionele coureurs een tijd op ons circuit te laten neerzetten. We hebben een afspraak ingepland met een bekende jongen uit het huidige Formule 1-wereldje. Wil je weten wie, dan zul je moeten kijken naar het nieuwe TopGear-seizoen.
 
 
Op zondag 26 juni is het zo ver: om 21.00 uur op BBC2 trapt het nieuwe TopGear-seizoen af! Check ook de trailers: nummer 1 en nummer 2!

Reacties