Op 29 januari start om 21.00 uur het achttiende seizoen van TopGear op BBC2. In het februarinummer van TopGear Magazine – vanaf nu in de winkel – kun je er alles over lezen. En hieronder kun je er alvast een beetje van zien.

In deze trailer zien we onder andere Richard in een Nascar-race, James in een vliegtuig, Jeremy die in een Jaguar tegen een caravan aan rijdt, en de Italiaanse neef van The Stig. Oh, en een paar heel snelle Mercedessen. Binnenkort meer!

Nou, oké, we verklappen nog wat zaken. Je zult de ultiemste Britse supercars van dit moment – en nee, daar hoort de Mini Countyman niet bij – het in Italië zien opnemen tegen dé supercar uit dat land (die rijdt, te koop is en al af – dus geen Pagani). Jeremy en Richard gaan voor regisseur spelen. Gelukkig niet voor TopGear, dus de kosten van alle schades gaat niet van ons budget af. James doet ook iets met een elektrische auto, maar alleen om z’n geweten te sussen omdat z’n oude Bentley net zoveel CO2 uitstoot als de hele Tupolev-vloot van Rusland. En we onderzoeken de bewering dat de Stig elke week vervelt, en allergisch is voor Belgen…

 

Reacties