Natuurlijk wil je een nieuwe Supra – je wilt alleen niet de nieuwste Supra. Dat snappen we heel goed. Niet dat de meest recente generatie nu zo slecht is, integendeel. Maar als je een Supra-fanaat bent van het eerste uur, heb je liever een Supra met Toyota onderdelen. Op zoek dus naar eentje uit de vierde generatie.

En hoewel de volledig verbouwde exemplaren tegenwoordig lijken te verdwijnen, is het lastig om voor een gunstige prijs een perfect model te vinden. Betaal je wel de hoofdprijs voor je vierde of derde generatie Toyota Supa, dan wil je ook weer niet beknibbelen op onderdelen. We hebben goed nieuws voor iedereen die aan loeren is naar een Supra A80 of A70.

Bij de introductie van de nieuwe Supra maakt Shigeki Tomoyama, de baas Toyota Gazoo Racing, bekend dat het merk opnieuw auto-onderdelen voor de derde en vierde generatie Supra gaat produceren. Zo garandeert Toyota de toekomst van hun erfgoed. Welke onderdelen je straks kunt kopen bij Toyota GR Heritage Parts is nog niet bekend.

Vermoedelijk kiest Toyota voor dezelfde insteek als Nissan. Dat Japanse merk begon met kleine onderdelen en produceert inmiddels opnieuw volledige motorblokken voor de Nissan Skyline. Laten we hopen dat de fijne 2JZ-motor, waar de Supra bekend om is, ook opnieuw in productie gaat.

Reacties

 • Josette Lanning heeft op 29 mei 2019 geschreven:

  Hoi

  Een belegging in bitcoin is wellicht een van de mooiste die je ooit zal doen.
  Heeft bitcoin je interesse gewekt en wil je die investering doen?
  Dan ben je bij ons aan het juiste adres. http://bit.ly/BitcoinTradingNL
  Wij helpen je graag verder.

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)