SEMA, het jaarlijkse namedropping-feestje in Las Vegas is vandaag weer begonnen. Op de tuningbeurs staat een enorme verzameling gemodificeerd spul waarvan je exact kunt zien en lezen welke merken erop zitten. Automerken, aftermarket-leveranciers en particulieren staan gebroederlijk naast elkaar op de beursvloer.

Air Design USA Jetta SEL

Volkswagen neemt drie Jetta’s mee naar SEMA 2018. Elk met hun eigen modificaties van andere aftermarket-merken. Laten we beginnen met de coolste: Air Design USA Jetta SEL. De kleuren zijn een hommage aan de Golf en Jetta uit de jaren tachtig en negentig. Naast de 19-inch TSW Hockenheim S-velgen krijgt de Jetta een bodykit, een verlaging en een bijpassende hipster-fiets.

H&R Special Springs Jetta R-Line

De H&R Special Springs Jetta R-Line krijgt een verlagingssetje van H&R en een set velgen van Rotiform. Air Design USA levert de bodykit die vervolgens in Habanero Orange is gespoten. De merken van de vloermatten of de leverancier van de kofferbakbeschermer gaan we niet noemen. Ook wij hebben grenzen.

Jetta S by Jamie Orr

Jamie Orr is een bekende naam binnen de tuningwereld. Graag vergrijpt hij zich aan auto’s uit Wolfsburg. Een KW-set brengt de Jetta dichter naar aarde. De 20-inch Work Emotions T5R 2P-wielen verhullen een set Brembo-remklauwen. De bodykit komt uit de 3D-printer en de kuipstoelen hebben het kenmerkende Pepita-stofje van Porsche.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie