Een vliegveld is een van de duurste plekken om te parkeren. Het is altijd aan te raden om zoveel mogelijk de autostallingen van luchthavens te mijden. En ook een van de weinige keren dat we echt het openbaar vervoer aanraden in plaats van de auto te pakken.

De bestuurder van een geparkeerde Opel Corsa op Eindhoven Airport dacht daar waarschijnlijk anders over. Hij heeft namelijk een hele andere aanpak voor het probleem van het vervoer naar de luchthaven. Hij zette zijn Corsa op de parkeerplaats van het vliegveld om er vervolgens nooit meer naar terug te keren. De parkeerkosten zijn daardoor inmiddels opgelopen naar ruim 1.000 euro, maar er is niemand om die kosten op te verhalen.

Eindhoven Airport is daarom druk op zoek naar degene die de Corsa bij het vliegveld achterliet. Zelfs de Koninklijke Marechaussee werd ingezet om de man of vrouw te vinden, maar dat heeft tot nu toe niks opgeleverd. Mede omdat het kenteken van de auto is afgehaald. Nu is er een plakkaat op de auto geplakt met de melding dat de Corsa weggehaald moet worden. Als dat niet gebeurt, mag Eindhoven Airport de auto verkopen of vernietigen.

De kans dat de eigenaar van de Opel nog komt opdagen is klein. Voor het geld dat je aan parkeerkosten kwijt ben, kun je net zo goed een vergelijkbaar koekblik kopen. Is dit de toekomst van parkeren op het vliegveld?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear