Een echte gouwe ouwe: James May was nog niet eens geboren en we hadden nog The Black Stig, maar Hammond gaat op pad met de extreme Westfield XTR. Een apparaat waar je gewoon de straat mee op mag.

Natuurlijk doet The Stig, die zwarte dus, ook een rondje. Clarkson vindt het maar niks, totdat hij de rondetijd ziet.

Die Westfield XTR – zelf te bouwen als je daar zin in hebt – weegt 410 kilo en heeft een 1.400 cc motortje van 170 pk. En dat motortje is afkomstig van een motorfiets: de Suzuki Hayabusa. Eh, dat is best extreem: kijk zelf maar!

Werkt het niet? Dan heb je waarschijnlijk geen RealPlayer op je computer staan. Die kun je downloaden via RealPlayer (een gratis versie – je hoeft geen persoonlijke gegevens in te vullen na de installatie van RealPlayer als je dat niet wilt: druk gewoon op ‘annuleren’, het staat daarna wel op je computer). Wil je geen RealPlayer dan kun je Real Alternative installeren zodat RealPlayer-bestanden in je Windows Media Player worden afgespeeld. Deze ‘plugin’ kun je hier downloaden.

VDS Magazines noch de BBC zijn verantwoordelijk voor het installeren van software van derden op je computer. Doorlinken naar dit filmpje vinden we ook niet zo geinig, neem de url van dit artikel dan gewoon over…

Advertentie

Reacties

Advertentie