Zit je nog aan de keukentafel te werken? Vindt je fysio vast leuk, die extra inkomsten net voor de dure decembermaand. Beter investeer je in een goede bureaustoel en een bureau op de goede hoogte. Of een sta-bureau, want zitten is het nieuwe roken. Maar waarom dan niet nét iets meer uitgeven en vier bijpassende stoelen regelen? Oh, en doe er gelijk een busje omheen. Check even je CAO, misschien is je baas verplicht je thuiswerkplek te vergoeden. Dan is de keuze snel gemaakt.

Bouwer van rijdende bunkers Inkas biedt nu de VIP Mobile Office aan. Het mobiele kantoor plaatsen ze in een Mercedes Sprinter, die ongetwijfeld desgewenst volledig bepantserd kan worden. Afhankelijk van je clientèle en de kwaliteit van je service, zeg maar. De bureaustoel kan draaien om naar de twee stoelen in het midden van de bus te kijken. Deze kunnen op hun beurt weer gedraaid worden om de bureaubezetter te negeren.

Zowel de bureaustoel als de vier andere stoelen zijn voorzien van een gordel, zo kun je zelfs tijdens het rijden doorwerken. Als je baas het vraagt, kun je dus altijd zeggen dat je ‘snel’ werkt. Wat de Mercedes Sprinter kost, is niet bekend. Waarschijnlijk hangt dat voor een groot deel af van je wensen. Zorg in ieder geval dat je koffiemok wat steviger staat dan op de foto’s, want bij de eerste rotonde ligt het bakkie pleur over je laptop.

Inkas VIP Mobile Office

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear