‘Het is altijd weer een trots moment om het resultaat van ons harde werken op één plek tentoongesteld te zien. De autosalon van Genève dit jaar belooft extra speciaal te worden’, zegt Aston Martin-baas Andy Palmer. ‘En wie weet, we hebben misschien wel een of twee verrassingen’, voegt hij toe.

Zelfs zonder die een of twee verrassingen is de Aston Martin-stand een kijkje waard: de gloednieuwe Vantage staat daar samen met zijn racebroer, de Vantage GTE. Ook zie je in Genève twee DB11’s: de Coupe en de Volante. Daarnaast staat de nieuwe Red Bull RB14 in de spotlight.

Wat is de verrassing?

Tja, als we het zouden weten, zou het geen verrassing meer zijn. Maar we kunnen wel een gokje wagen. De Valkyrie en de Valkyrie AMR Pro wellicht. Een V12-uitvoering van de nieuwe Vantage zou natuurlijk ook kunnen. Of nog makkelijker: een DB11 Volante met een V12. Een AMR-uitvoering van de nieuwe Vantage zou ook geen slecht giswerk zijn.

Meestal worden nieuwe modellen al uitgebreid gespot op de openbare weg voordat ze onthuld worden. Twee onwaarschijnlijke gokjes zijn dus de DBX of een nieuwe Vanquish, die we nog niet hebben zien langskomen. Wie weet.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)