(Advertorial)

Sorry, beetje domme vraag eigenlijk – natúúrlijk wil jij dat! De nieuwe Volvo V60 is nu eenmaal een auto waar door velen reikhalzend naar wordt uitgekeken. En terecht, want de nieuwe V60 is een ware ode aan de stationwagen, de auto waar Volvo groot mee is geworden. Daarmee is hij het levende bewijs dat niet elke nieuwe auto een SUV/Crossover-dinges hoeft te zijn, maar dat je die goede (betere!) oude station zelfs naar een geheel nieuw niveau kunt tillen. En nee, je hoeft ons niet op ons woord te geloven: dat kun je zelf zien, voelen, ruiken – ervaren!

Hoe dan?

De nieuwe Volvo V60 komt pas in de zomer in Nederland. Maar omdat jij waarschijnlijk net zo’n hekel hebt aan wachten als wij, hebben we geweldig nieuws: je kunt hem zéér binnenkort al zien. Volvo Car Nederland organiseert namelijk exclusieve sneak previews voor een select aantal mensen. Die vinden plaats van vrijdag 6 april tot vrijdag 20 april in het hoofdkantoor van Volvo Car Nederland in het verder niet zo heel pittoreske Beesd.

Wat moet ik doen?

Wil je erbij zijn? Gelijk heb je! Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is je opgeven via www.volvosneakpreview.nl. Makkelijker kan haast niet, maar als ze moeilijk doen: zeg maar dat je het van ons hebt. Ga ‘m bekijken, die nieuwe Volvo V60, enne… Veel plezier!

Bekijk de nieuwe Volvo V60

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie