Gaan racespellen je iets te snel, maar geeft Farming Simulator je spontaan hooikoorts? Geen zorgen, ook voor jou is er een langzaam-voertuigenspel. Sinds vorige week is Bus Simulator 2021 te downloaden op de pc, Xbox en PlayStation. In de game kruip je in de huid van een buschauffeur en mag jij langs de bushokjes rijden. Het is net als echt werken, maar dan zonder betaling.

Bus Simulator 2021 biedt een vloot van 30 bussen om mee te rijden. Het zijn voertuigen van echte merken als Mercedes, MAN en Iveco. Naast reguliere stadsbussen zijn er dubbeldekkers en elektrische bussen. Je kunt de grote units uitlaten op Europese wegen of Amerikaanse wegen. Voor sommige bussen en locaties moet je iets extra betalen.

Is het je allemaal maar te spannend? Kies dan voor een functie achter het bureau, maak een planning voor de bussen en laat andere chauffeurs het werk doen. Daarnaast is er nog een multiplayer-modus waarbij jij met je vrienden online buschauffeur kunt spelen. Haal het maar niet in je hoofd om te gaan racen.

Trailer: Bus Simulator 2021

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)