Lewis Hamilton wil graag vrijdag weer racen. Zojuist heeft de zevenvoudige wereldkampioen de radiostilte verbroken op Instagram. Sinds zijn positieve test heeft Hamilton niets meer van zich laten horen. Aanvankelijk voelde de coureur zich nog prima onder zijn besmetting, maar blijkbaar viel het toch zwaar.

‘Ik weet dat ik de afgelopen week niets van me heb laten horen. Het was zeker een van de moeilijkste weken die ik in tijden heb gehad’, laat Lewis Hamilton weten op zijn Instagram. Hij zegt zich druk te focussen op zijn herstel en heeft vandaag voor het eerst weer kunnen sporten. ‘Ik wil weer in vorm komen zodat ik de laatste race in Abu Dhabi kan rijden’, laat de wereldkampioen weten.

Hij zegt dat hij zich goed voelt. ‘Ik hoop dat ik snel in de auto kan stappen’, sluit hij af. Een definitief signaal dat hij daadwerkelijk in de auto stapt vrijdag is het echter niet, maar het is duidelijk dat hij alle intentie heeft. Vanuit Mercedes is er ook nog geen uitsluitsel of Russell opnieuw mag plaatsnemen in de Mercedes. Daarbij is het niet alleen een kwestie van hoe Hamilton zich voelt, maar of hij positief of negatief test op corona.

Nog geen boodschap naar Russell

Robert Doornbos merkte maandag al op dat Lewis Hamilton nog niets heeft laten horen over de race van George Russell. De jonge coureur reed een ijzersterke race in de auto van Hamilton. Daar moet je toch iets van vinden, lijkt ons. Uiteraard kunnen de coureurs uren aan de telefoon gehangen hebben zonder dat wij daar iets van weten. Hieronder zie je de boodschap van Hamilton.

Lewis Hamilton: ‘Het gaat goed’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)