Aanschouw: dit is de Red Bull RB15 zoals je ‘m dit jaar op de circuits gaat zien. Grote optische verschillen met vorig jaar zijn er niet met vorig jaar. De grootste wijziging zit achterin, in de buurt van de Honda-stickers. Max Verstappen rijdt dit jaar voor het eerst met de Honda-motor. Teamgenoot Pierre Gasly kon al even aan de motor wennen in zijn oude Toro Rosso.

De Red Bull RB15 was al onthuld, toch?

Ja, maar net als de Alfa Romeo Racing C38 was de Red Bull RB15 van Max Verstappen eerst getoond in een alternatieve wrap. Zo kunnen ze ‘m alvast testen zonder de officiële kleuren vrij te geven. En stiekem een tweede persmomentje meepakken bij de secundaire onthulling. Red Bull en marketing gaan hand in hand.

De camera van Max Verstappen

Max Verstappen vertelde ons eerder dat op zijn Red Bull RB15 een gele camera zou zitten. De persfoto zien we op de F1-auto van Max Verstappen, met nummer 33, echter een zwarte camera. Het is dus nog even spannend met welke kleur camera de Nederlander gaat rijden in de GP’s. Waarom dat nou zo boeiend is? De T-camera is de makkelijkste manier om een auto te herkennen.

Foto: Red Bull Content Pool

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)