Gefeliciteerd, je bent één van de uitverkorenen die aanwezig mag zijn bij de Dutch GP in 2020. Want er bestaan blijkbaar mensen die wél kaarten hebben. Eens kijken waar je je auto kunt gaan parkeren. Oh wacht, er mogen geen auto’s komen die niet van bewoners zijn. Dan wordt het een hotelletje. Oh, die zitten allemaal al vol. Helikopter dan? Helaas. Misschien dat jij en je vrienden wat geld bij elkaar kunnen leggen en deze verblijfplaats bij Circuit Zandvoort kunnen financieren? Nog beter: verhuur de villa tijdens de GP en verdien het aankoopbedrag terug.

De villa in Zandvoort ligt drie kilometer van het circuit af, wat twee dingen betekent: je mag er met de auto parkeren én je kunt lopend of met de fiets richting het circuit. In de avond hobbel je zonder files of andere ellende weer naar huis. Wel even goed tussen de kussens van de bank op zoek gaan naar 4,3 miljoen euro, want dat kost het optrekje. Voor de foto’s zette de makelaar een Formule RP1-auto van Race Planet voor het huis neer. De auto zit technisch gezien niet bij de koop, maar de makelaar vertelde ons dat ze graag iets voor je regelen.

Het optrekje biedt 944 vierkante meter woonplezier, ingedeeld in veertien kamers en als dat nog niet genoeg is, heb je de beschikking over een perceel van 3.500 vierkante meter. De villa uit 1972 is in 2012 gerenoveerd waarbij de gehele architectuur en de hele eerste verdieping zijn aangepakt. Je voelt je gelijk thuis met zeven slaapkamers, zes badkamers, een garage voor drie flinke auto’s, een binnenzwembad, jacuzzi en fitnesscentrum. Is het terras beneden niet goed genoeg voor je? Dan kun je ook boven relaxen en genieten van wat allemaal van jou is.

Ideale verblijfplaats bij Circuit Zandvoort voor de Dutch GP

Foto’s: Engel & Völkers

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)