Ondanks verwoede pogingen van een individu maakt het deponeren van een leeg blikje in een gracht geen onderdeel uit van de natuur. Ook het omver maaien van een struik hoort er niet bij. Daar heeft deze gestolen Peugeot 206 lak aan. Tijdens een achtervolging in Noord-Brabant heeft de politie zijn handen vol aan de 206, maar zorgt de bestuurder uiteindelijk zelf voor het einde van de achtervolging.

De politie spot de witte 206 en de software geeft aan dat deze auto als gestolen geregistreerd staat in Luxemburg. De bestuurder krijgt een volgteken en wordt van de snelweg begeleid. Ter hoogte van het dorpje Terheijden, in de buurt van Breda, wil de politie de Peugeot staande houden. Op het moment dat de voorste politieauto aan de kant gaat, schiet de Peugeot ervandoor.

De politie zet de achtervolging in

Zonder veel moeite wordt hij weer ingehaald door de achterste politieauto. Vervolgens rijdt hij aan de verkeerde kant van de weg, rijdt hij tegen de richting in op een rotonde en besluit hij zijn vluchtpoging voort te zetten op het gras. Later rijdt hij nog door een struik heen.

Na de achtervolging in een wijkje kiest de bestuurder wederom om buiten de gebaande paden te treden. Hij zoekt zijn redding in een weiland, maar dat blijkt zijn domste beslissing te zijn. Boontje komt om zijn loontje zal Moeder natuur gedacht hebben. Bekijk hieronder hoe de natuur payback pakt op de bestuurder van de Peugeot.

Gestolen Peugeot 206 heeft hekel aan de natuur, maar krijgt karma

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie