Lamborghini voelde lang als de laatst overgebleven dinosaurus die wanhopig schreeuwde naar de meteorietinslag van de elektrische auto. Die tijd is voorbij. De Lamborghini Revuelto omarmt het nieuwe tijdperk. Hij vervangt de Aventador waarmee de Revuelto in de bloedlijn van Lambo’s grootste monsters komt. Maar hoe is het om te rijden in de Lamborghini Revuelto met drie elektromotoren en een 6,5-liter V12 die samen ruim 1.000 pk produceren?

Nou, achteruitrijden gaat in ieder geval in alle stilte, want daarvoor gebruikt de Revuelto elektriciteit. Wanneer je weer vooruit gaat, is de bediening geavanceerd, net als de input van de e-motoren. Bij het opschakelen hoef je niet meer bang te zijn voor een gat in je achterhoofd of een whiplash van de klap naar voren en achteren. Prettig.

Er is ook meer ruimte in de cabine – halleluja. De stoelen voelen niet langer aan als kerkbanken, maar omhelzen en vertroetelen je. Ook tijdens het rijden met de Lamborghini Revuelto op het circuit van Vallelunga in Rome. Verder bespreken we het opladen, het nieuwe chassis en gaan we nog veel meer rijden met de Revuelto. Bekijk de beelden hieronder.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)