Het is onmogelijk om niet van de Huracán te houden. Hij is snel, luidruchtig, Italiaans, ziet er magistraal uit en rijdt ook nog eens goddelijk. Het enige dat nog mist, is de mogelijkheid om ermee over een zandweggetje te knallen… tot nu. We stellen je voor aan de offroad-supercar, de Lamborghini Huracán Sterrato. In deze video bekijken we hem van dichtbij.

Om hem over gesteente en door modderpoelen te laten rijden, heeft Lamborghini hem nieuwe bumpers en zijskirts gegeven. Daarnaast heeft de Sterrato terreinbanden, beschermplaten en een snorkel bovenop. We weten niet zeker of je hem als amfibievoertuig kunt gebruiken, maar we raden het zeker niet aan om dit uit te proberen.

De motor is een bekende. De V10 stuurt 610 pk en 560 Nm naar alle vier de wielen, met de rode lijn op 8.700 tpm. Dat vermogen haal je trouwens pas bij 6.500 tpm, maar waarom zou je niet constant richting zoveel omwentelingen willen? Hieronder leggen we verder uit waarom de Lamborghini Huracán Sterrato misschien wel onze favoriete Huracán ooit is.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)