De Mercedes-AMG One brak zonder zich peentjes te zweten het ronderecord op de Nordschleife. We gaan ervan uit dat ie hierbij zich netjes aan de track limits heeft gehouden. Een auto waarvoor deze baanlimieten blijkbaar niet gelden, is de gloednieuwe Lamborghini Huracán Sterrato. Een conceptversie werd alvast losgelaten op, eh, de gehele breedte van de Nürburgring.

Lamborghini deelt een video waarin de Sterrato het opneemt tegen een Huracán STO. Achter het stuur van beide Lambo’s zitten niet de minste figuren. De STO wordt bestuurd door de hoogste baas van Lamborghini, Maurizio Reggiani, terwijl hoofd techniek Rouven Mohr met de nieuwe Sterrato aan de slag gaat. We maken uit de video op dat die laatste zich niet inhoudt.

Je moet al flink wat moed hebben om de Nürburgring Nordschleife te bedwingen, laat staan dat je liever de lappen gras naast het asfalt gebruikt. Of ie met het afsnijden ook sneller kan zijn dan de AMG One? We betwijfelen het, maar het maakt deze beelden niet minder spectaculair om naar te kijken. Bekijk hieronder de video.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)