Haat omzetten in valuta, de YouTuber WhistlinDiesel heeft het tot een kunst verheven. De Amerikaan maakt er een gewoonte van om (voor velen begeerlijke) auto’s te kopen om ze vervolgens finaal af te trappen. Sommige mensen vinden het prachtig om te zien, anderen kijken als een vorm van ramptoerisme. Weer anderen (wij) voelen vanuit mechanische sympathie de nodige boze gevoelens opborrelen, maar kunnen toch maar moeilijk wegkijken.

Linksom of rechtsom scoort het sloopgedrag en van de advertentie-inkomsten kan WhistlinDiesel weer het volgende slachtoffer op de kop tikken. Overigens staat onderstaande video niet op zijn kanaal, maar op dat van zijn cameraman, dus we kunnen rustig slapen in de wetenschap dat we de sloper geen extra euro’s hebben bezorgd.

Want naarmate WhistlinDiesels bereik groeit, groeit ook zijn budget om auto’s te kopen om aan puin te rijden. Deze Skyline R32 GT-R zou hem 250.000 euro gekost hebben. In zijn nieuwste video’s kijkt hij hoe vaak hij de GT-R kan lanceren met launchcontrol voordat de RB26-motor kapotgaat. Gelukkig weert de zescilinder zich kranig. Standaard is de auto niet; hij zou rond de 700 pk moeten hebben. Laat je autohartje huilen terwijl je kijkt naar de onderstaande video.

Reacties

  • Arno heeft op 28 juni 2022 geschreven:

    Heel dom

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)